Wereldlichtjesdag Elisabeth Groen Amersfoort

Herdenking van overleden kinderen
Deel deze activiteit

Op zondag 11 december om 19.00 uur herdenken we alle kinderen, ver weg en dichtbij
die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden. Ouders, grootouders, broertjes, zusjes, leerkrachten, vrienden; iedereen die een kind moet missen hoe groot of klein ook, ongeacht welk geloof en cultuur, is van harte welkom. Het zou fijn zijn als ieder een steentje of kei wil meenemen.

Deze avond verzamelen we om 18.30 uur bij de Zonnespits op de Heiligenbergerweg 151 in Amersfoort en lopen langs een ketting van licht. Om 19.00 uur steken we de kaars aan op de grote heuvel in het park en zingt Esther Kruiter voor ons.
In de WereldLichtjesDag boom hangen we de namen van de overleden kinderen zodat zij nooit vergeten worden. Tot in het nieuwe jaar blijven de namen daar hangen. Er wordt stilgestaan bij alle kostbare levens, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wat overeenkomt is het gemis. Deze avond mag je in beweging komen, een lichtje aansteken, iets schrijven, iets neerleggen, een naam noemen, maar alles zonder moeten. Achter alle namen klinken verhalen over liefde, missen en van trots.
Kun je er niet bij zijn, je mag de naam van jouw kind(je) ook doorgeven zodat wij deze kunnen noemen. Stuur dan een mail naar info@stapvoorstapbijafscheid.nl

Je bent van harte welkom!
Zondag 11 december
Ontvangst 18.30 uur

Team Wereldlichtjesdag Elisabeth Groen Amersfoort

Beleiding:

Aantal deelnemers:

Kosten: n.v.t.