Boekenmarkt en creatieve Kerstmarkt

Sfeermarkt
Deel deze activiteit

Boekenmarkt en creatieve Kerstmarkt

Op zaterdag 10 december is van 10.00 -15.00 uur de traditionele Creatieve Kerstmarkt in het Nieuwekerkehuis van de Nieuwe Kerk, op de hoek Leusderweg – Daltonstraat. Voor de feestdagen kunt u hier uw inkopen doen. Er zijn kerstartikelen, zelfgemaakte kaarsen in geschenkverpakking, en vele andere dingen te koop. De creatieve dames hebben mutsen, shawls en andere dingen gemaakt. Ook vindt u er traditiegetrouw de bekende eigengemaakte erwtensoep, die u ook mee naar huis kunt nemen. Verder is er weer een keur aan smaken eigengemaakte jam en in de koffiehoek vindt u wat lekkers voor bij de koffie of thee. Wie het leuk vindt, kan zijn eigen pindaslinger rijgen.
Dit jaar is er in combinatie met de kerstmarkt op de bovenverdieping van het Nieuwekerkehuis een uitgebreide boekenmarkt met een heel gevarieerd assortiment.
Het is zeker de moeite waard deze sfeermarkt te bezoeken zodat u het zelf kunt zien. De opbrengst van de markt gaat deels naar een goed doel en wordt deels ingezet voor het organiseren van activiteiten in onze wijk.

Beleiding: Geen

Aantal deelnemers: Onbeperkt

Kosten: Geen