Open avond koorrepetitie

Open repetitieavond Chr. Gemengd Koor Cantate Deo o.l.v. Mark Brandwijk
Deel deze activiteit

Een veelbelovend seizoen met een prachtig programma staat voor de deur.

Een veelbelovend seizoen met een prachtig programma staat voor de deur. Wij geven D.V. een najaarsconcert in de Bethelkerk in Lunteren en een Kerst- en Oranjeconcert in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Waaraan resp. ook meewerken: Arjan Wouters, vleugel, Johan van der Graaf, orgel, Chr. jongerenkoor Glory uit Hardinxveld o.l.v. Mark Brandwijk, Pascal van de Velde, trompet, Nanette Mans, sopraan, Evelyn Heuvelmans, hobo, Severin van Dijk, dwarsfluit en Brassband Amersfoort

Nanette Mans zal dit seizoen onze jaarlijkse koorscholing verzorgen.

Het is een waardevolle ervaring om in onderlinge verbondenheid o.l.v. Mark Brandwijk psalmen, geestelijke liederen en klassieke werken te oefenen en tijdens concerten de rijke boodschap van het evangelie te delen met luisteraars.

Wil je het meebeleven? Donderdag 7 september 2023 is er in De Lichtkring in Amersfoort een laagdrempelige open repetitieavond, waarop kennismaking en sfeerproeven centraal zullen staan.
Zie voor meer info: www.cantatedeo.nl of neem contact op met Henny Teeuwissen via 06-30142438 of via mail via de knop "meer informatie"

Begeleiding: Mark Brandwijk

Aantal deelnemers: Onbekend

Kosten: Gratis