Viering in de stijl van Taizé

Gebedsviering
Deel deze activiteit

Zaterdagavond 18 april om 19.00 uur is er in Het Brandpunt een viering in stijl van Taizé. Dit is een meditatieve gebedsviering waarin veel gezongen wordt. Tussen de liederen door lezen we een Bijbeltekst en een meditatieve tekst.

De viering in stijl van Taizé is een meditatieve gebedsviering waarin veel gezongen wordt. Tussen de liederen door lezen we een Bijbeltekst en een meditatieve tekst. Daarnaast is er ruimte voor stilte in de viering, waarin iedereen voor zich zelf kan mediteren of bidden. Stilte kan immers een grote bron van kracht zijn!
Van 17.45 tot 18:45 uur wordt er al ingezongen, ook daarbij ben je van harte welkom! Vanaf 18:50 worden wij samen stil in de kerkzaal. De viering begint om 19.00 uur.
Natuurlijk kan je straks ook mee repeteren met het inloopkoor voor de viering van april. Dat kan op dinsdagavond 14 april a.s. van 19.30-21.30 uur in de Heilig Kruiskerk, Liendertseweg 48. Dirigent is Frits Klostermann. Contactpersonen zijn Jan & Thea Groot, zie mailadres voor meer informatie.
Begeleiding:
Dirigent is Frits Klostermann. Contactpersonen zijn Jan & Thea Groot
Kosten:
geen
aanmelding vooraf niet nodig