Startavond Eerste Heilige Communie

Amersfoort Noord: St.Martinus
Deel deze activiteit

Startavond voor de voorbereiding op de eerste heilige communie van 17 mei 2020. Deze avond ontvangt u algemene informatie en de planning van het project. De uitnodiging met meer informatie en hoe aan te melden vindt u op de website van Katholiekamersfoort.nl

U kunt uw kind vóór 24 november per e-mail aanmelden door gegevens die op de achterkant van de uitnodigingbrief gevraagd worden in een e-mail te versturen naar de communiewerkgroep.

Tijdens de startavond maken we met alle ouders de start van het project. Kunt u niet aanwezig zijn bij de kerk van uw voorkeur, dan kunt u aansluiten bij één van de andere avonden. Bijwonen van de startavond is noodzakelijk om uw kind aan de communievoorbereiding te laten deelnemen.
Op de startavond ontvangt u meer informatie over het verloop van het project. U kunt het project inzien, en krijgt een indruk van de tijdsinvestering die bij de voorbereiding hoort.
Wij vragen u deze avond ook € 35 (contant en gepast) te betalen, voor het werkboek en de overige kosten.
U wilt de communietijd van uw kind een leuke en leerzame tijd maken en daar willen de werkgroepen u graag bij helpen. Communievoorbereiding doen we samen. Tijdens de informatiebijeenkomst worden de hand- en spandiensten eerlijk verdeeld onder alle ouders. Wanneer u uw agenda meeneemt, kunnen we gelijk de werkzaamheden verdelen en inplannen.
Begeleiding:
Edith Vos
Kosten:
€35