Natuurfotograaf laat heelheid van de schepping zien

Natuurfotograaf Henk Ruitenbeek laat een presentatie zien van zijn Tarzanboek
Deel deze activiteit

Op donderdagavond 16 januari 2020 om 20:00 uur zal Natuurfotograaf Henk Ruitenbeek uit Hooglanderveen in de Don Bosco zaal van de Pastorie het e.e.a. komen vertellen over zijn net verschenen boek Tarzan zijn levenswerk.. Hij zal ook e.e.a. laten zien!

Zijn nieuwe boek is een bundeling van adembenemende foto’s en verhalen geworden uit de Hollandse polder en de Afrikaanse wildernis.
Tarzan, zoals de bijnaam van Ruitenbeek luidt, is het verhaal van een jongen uit het dorp Hooglanderveen die al vroeg wist wat hij wilde: tussen de wilde dieren leven. Ruitenbeek heeft het gedaan. Begonnen in de Hollandse oerpolder Arkemheen, spreidde hij als natuurfotograaf zijn vleugels en werkte hij de afgelopen dertig jaar in de tropische oerwouden van Afrika. Daar stortte de avonturier zich vol overgave in het grote onbekende, altijd op zoek naar wilde dieren en natuurschoon.

Er zijn momenten geweest waarvan hij dacht dat hij ze nooit zou navertellen. Maar hij is er nog. Net als zijn beelden. In zijn nieuwe boek heeft Ruitenbeek zijn mooiste, spannendste en ontroerendste foto’s en verhalen gebundeld. Tarzan geeft een bijzondere inkijk in het werk en leven van een natuurfotograaf bij wie het wild de lens in loopt.

Lees verder op de site van katholiek Amersfoort

Kosten: vrijwillige bijdrage