Kinderkerk Kom aan Boord

Een vrolijke kinderkerkdienst!
Deel deze activiteit

Op zondagmiddag 13 oktober organiseert Kruispunt, kerk in Vathorst, een vrolijke ‘kerkdienst’ voor kinderen. Deze keer beleven de kinderen een bijzonder avontuur, in de Ark van Noach. Deze keer beleven de kinderen een bijzonder avontuur, in de Ark van Noach. Alle kinderen van 4 -10 jaar zijn van harte welkom, en ouders natuurlijk ook, zij krijgen een plekje aan de zijkant van de zaal.

De kinderkerk vindt plaats op zondagmiddag 13 oktober om 16.00 uur, bij Kruispunt Vathorst, Terschellingkade 22. Het programma duurt ongeveer 45 minuten en de toegang is gratis. 

Kruispunt Vathorst is een christelijke gemeente, waar de blijde boodschap van Jezus Christus uit de Bijbel, als Woord van God, centraal staat. Op zondag komen we samen in ons nieuwe pand aan de Terschellingkade 22 en doordeweeks in kleine groepen thuis. Ook zijn er het hele jaar veel activiteiten voor jong en oud. Onze gemeente is ontstaan uit een uniek samenwerkingsverband tussen de Protestantse Kerk in Nederland, de Christelijke Gereformeerde Kerken en de Nederlands Gereformeerde Kerken.
Meer informatie: www.kinderkerkvathorst.nl
Kosten:
gratis