Jan de van der Schueren vertelt over zijn lidmaatschap van de Orde van Malta

De Associatie Nederland
Deel deze activiteit

Op deze middag zal Jan de van der Schueren een lezing geven in de pastorie. De maand Oktober is de maand van de rozenkrans. Deze lezing zou 3 jaar geleden plaats vinden maar corona gooide daar helaas roet in het eten. We gaan daarom op herhaling en wij gaan u op deze middag meenemen over de betekenis van het Lidmaatschap van de Orde van Malta.

Jan is sinds 1995 lid van de Orde van Malta, Associatie Nederland en sindsdien , gaat hij mee als vrijwilliger met de Maltezer bedevaarten naar Lourdes.

De lezing
Op deze middag gaat hij meer vertellen over de orde van Malta en over de Bedevaart van de Orde. De lezing begint om 14:30 uur en om 14:00 uur is de pastorie open. U kunt dan vooraf een kopje thee of koffie drinken. Na afloop vragen we u om een Energieke bijdrage.

Als richtbedrag geven we u mee om € 5,--te geven. Hiermee komen we uit de kosten, om dit soort activiteiten te kunnen te blijven organiseren. Misschien kunt u meer geven, voor iemand die dit bedrag niet kan missen. Dit doen we vanuit de Martinus gedachte: Het delen van de Martinusmantel.

Voor meer informatie over de pelgrimagereis is te vinden op de site: https://ordevanmalta.nl/bedevaart-naar-lourdes/

Ga voor de laatste info naar de site van Katholiek Amersfoort: https://katholiekamersfoort.nl/martinus/

Begeleiding: n.v.t.

Aantal deelnemers: 40

Kosten: € 5,-