De Verrassende piano-mix

Gluren bij de Buren 2022 ook in de Pastorie
Deel deze activiteit

Op zondagmiddag 3 juli wordt de Pastorie open gesteld voor Gluren bij Buren. In de centrale hal zal Corine van den Berg-Maaskant een optreden gaan verzorgen samen met een aantal leerlingen van Keyboard Midden Nederland. Zij woont in Hoogland. Zij stelt zich hieronder aan u voor en neemt u mee wat er op deze middag gaat gebeuren.

Ik ben opgegroeid in een gezin met 5 kinderen waarbij muziek en creativiteit een belangrijke rol speelden.
Mijn vader speelde orgel (was autodidact, mijn opa ook) en mijn moeder was creatief, maakte van alles en schilderde. Op mijn 8e ging ik op orgelles, later kwam er een toonwiel-Hammond waar ik nog regelmatig op speel. De sound blijft mooi en wordt vandaag de dag nog veel gebruikt.
Ik heb het conservatorium in Hilversum afgerond en ben ruim 30 jaar werkzaam geweest aan de muziekschool in Ede. Momenteel geef ik les op piano en keyboard in Hoogland aan alle leeftijden. De jongste is 7 en de oudste 70 en alles wat daartussen zit. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en voor ieder persoonlijk de mooiste en meest passende muziek uit te zoeken op elk niveau.

Wat gaat er gespeeld worden tijdens Gluren-bij-de-buren? Dat is een grote verrassing. Het kan zijn een klassieker van de Beatles of Queen, het kan ook een nummer van Sting of Adele of een hedendaagse hit zijn, mooie pianomuziek van Einaudi of iets wat totaal onbekend is. Alles is mogelijk..…. Alle leeftijden kunnen meedoen……veel verschillende genres……
Mijn programma heet daarom ook: Verrassende piano-mix. Laat je verrassen……

Haar optredens zijn om: 13:00, 14:30 en 16:00 uur

Beleiding: n.v.t.

Aantal deelnemers: 30 - 40

Kosten: Vrijwillige bijdrage aan de organisatie van Gluren bij de Buren