De Sint Martinus het nieuwe Eucharistisch Centrum?

Een bericht van de Pastoraatsgroep en de Locatieraad
Deel deze activiteit

Hierbij een bericht van de Pastoraatsgroep en de Locatieraad. Zoals u weet, is het bestuur van de parochie OLVA voornemens de Heilige Kruiskerk op termijn te gaan sluiten en op zoek te gaan naar een nieuw Eucharistisch Centrum binnen de parochie.

De Sint Martinus komt, evenals een aantal andere kerken in onze parochie, in aanmerking om gekozen te worden tot nieuw Eucharistisch Centrum van OLVA.
Hiervoor gaat het bestuur van OLVA met een aantal vertegenwoordigers van deze kerken in gesprek. Vóórdat dit gesprek plaatsvindt, willen de Pastoraatsgroep en Locatieraad van onze parochianen horen wat uw beeld is als de Sint Martinus het Eucharistisch Centrum van de parochie zou gaan worden.

De afgelopen week is daarom een mail gestuurd naar de contactpersonen van álle (werk)groepen/koren met een 4-tal vragen. We verzoeken jullie deze vragen in de eigen werkgroep te bespreken en te beantwoorden. Daarna nodigen we deze contactpersonen van de (werk)groepen/koren uit om de antwoorden op deze vragen te bespreken en toe te lichten. Hiervoor organiseren we dinsdag 3 maart om 20.00 uur een bijeenkomst in De Pastorie. Deze avond zal gefaciliteerd worden door Ans Kruisselbrink en Saskia Meeuwessen van de Pastoraatsgroep.

Mocht u geen lid zijn van een werkgroep en óók uw stem willen laten horen, stuur dan via de site: https://www.katholiekamersfoort.nl/de-sint-martinus-het-nieuwe-eucharistisch-centrum/
een email aan Ans Kruisselbrink of aan Saskia Meeuwessen

Hierna sturen zij u de vragen toe en zij ontvangen graag de antwoorden schriftelijk vóór dinsdag 3 maart a.s.