Wegens succes geprolongeerd: een Zwoele Zomerse filmavond

Een mooie ontmoeting in de Pastorietuin
Deel deze activiteit

Op zaterdagavond 15 augustus as om 20:30 uur, organiseren de Vrienden van Martinus in de pastorietuin naast de Sint Martinuskerk in Hoogland voor de tweede maal een Zwoele Zomerse filmavond. Deze avond is wegens succes geprolongeerd, want de eerste filmavond was geslaagd en gezellig!

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is een Franse romantische komediefilm van Jean-Pierre Jeunet met Audrey Tautou in de hoofdrol. De film, geschreven door Jeunet en Guillaume Laurant, is een geromantiseerde weergave van het leven in Montmartre in Parijs. De film werd een internationale kaskraker en werd internationaal bekroond met vier Césars (waaronder voor beste film en beste regisseur) en kreeg vijf Academy Award-nominaties. De muziek werd gecomponeerd door Yann Tiersen.

De film beschrijft het sprookjesachtige en romantische verhaal van de jonge vrouw Amélie die op een dag besluit dat ze met kleine dingen andere mensen gelukkig kan maken. In ons land trok deze film ruim: 345.000 bezoekers

De speelfilm start om 21:00 uur en eindigt om ± 23:59 uur

Als de weersverwachtingen niet goed zijn, dan moeten we deze Zwoele Zomerse filmavond helaas annuleren.

Voor deze avond kunnen we maximaal 100 gasten ontvangen, want we houden in deze Coronatijd voldoende afstand van elkaar.

VOL = VOL!

Wij vragen om een vrijwillige bijdrage!

Noteer deze datum en tijd alvast in uw agenda en kom gezellig zwoelen.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door: Buurtbudget Hoogland, In de buurt033, Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse Verzekeringen, Groos op Hoogland en door sponsering van Wijnhuis Alexander, VIA AV, Verhuurbedrijf Westerhuis b.v.

De gastheren, organisatoren: Koos van Dijk, Ruben van Loenen en Gerard Hilhorst heten u van harte welkom!

Beleiding: n.v.t.

Aantal deelnemers: 100

Kosten: 5,--