Weduwen, hoe werkt dat?

Grief is the price we pay for love - Queen Elisabeth
Deel deze activiteit

LISETTE SCHUITEMAKER schreef het boek 'Weduwen, hoe werkt dat’. Ze wilde graag weten hoe mensen na verlies van hun lief de innerlijke kracht vonden om het ene been voor het andere te zetten, beslissingen te nemen en hun leven opnieuw uit te vinden. Ook was ze nieuwsgierig naar wat je als familie of vrienden kunt doen voor iemand die een groot verlies te verwerken krijgt.

Daarmee is dit een boek over liefde. Over de pijn die je lijdt wanneer je dierbare of een dierbare je ontvalt, plotseling of na een ziekbed. En over veerkracht, en wat helpt als niets lijkt te helpen.
Deze avond is dan ook niet alleen voor weduwen en weduwnaars, maar voor allen die een helpende hand willen uitsteken naar mensen in hun omgeving die afscheid moeten nemen van het leven zoals het was.
Een avond om met elkaar na te denken en te spreken over verlies, verdriet, rouw en over veerkracht, doorgaan en het nieuwe leven.
Vanaf 19.45 staat er een kopje thee of koffie voor u klaar. De avond begint om 20.00 uur en sluiten we rondom 21.30 uur af. met een hapje en drankje en om elkaar te ontmoeten.

Beleiding: Lisette Schuitemaker

Aantal deelnemers: 60

Kosten: vrijwillige bijdrage