Afgelast – Verbonden en toch vrij leven

Vanwege Corona maatregelen is deze activiteit afgelast
Deel deze activiteit

Encounter is een stichting zonder winstoogmerk die al vijftig jaar bestaat. Er werken alleen vrijwilligers die tot doel hebben de relaties tussen mensen te versterken en te verdiepen, door een nieuwe vorm van communicatie aan te bieden. Dit gebeurt in de eerste plaats op weekenden.

Brandpunters Simone Pieterse en René Verhage hebben goede ervaringen met Encounter en geven op maandag 16 maart een informatieavond in Het Brandpunt van 20.00u.-21.30u. De toegang is gratis, aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld. 

Op de avond krijg je een korte uitleg en introductie van het weekend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden. 

Op de weekenden luisteren echtparen (man-vrouw, man-man en vrouw-vrouw) in een rustige omgeving naar presentaties. Ze noteren daarbij gedachten, gevoelens en inzichten, en delen met hun partner wat ze daarvan willen delen. Het programma is christelijk geïnspireerd en geworteld, in het weekend zijn daarvan enkele aspecten te zien. Het beoogde effect is ontdekking, verdieping en verwondering. Zelfreflectie, persoonlijk inzicht en zingeving zijn voor de vrijwilligers sleutelwoorden. Encounter organiseert ook weekenden voor alleenstaanden en jongeren. Meer informatie vind je op de website van Encounter: www.encounter.nl

De gespreksleiding is in handen van Simone Pieterse, René Verhage, Quinta Heijbroek en Pieter Heijbroek. Geurt Roffel is er als pastor bij betrokken.

Kosten: geen entree