Sint Maarten Hooglanderveen/Vathorst

Lampionoptocht, viering en inzameling Voedselfocus
Deel deze activiteit

Het feest van Sint Maarten met de lampionnen en het zingen van de liedjes om te bedelen wordt in Vathorst en Hooglanderveen gevierd met alle kinderen én VoedselFocus Amersfoort.

Met een Lampionnenoptocht, Sint Maartenviering en inzameling van houdbare lekkernijen voor VoedselFocus.

'Elf november is de dag!' Want dan is het grote feest van Sint Maarten met de lampionnen en het zingen van de liedjes om te bedelen… Vathorst en Hooglanderveen vieren het al jaren met alle kinderen én VoedselFocus Amersfoort.
Doe mee aan de Lampionnenoptocht die zondag 11 november om 18.00 uur start bij ICOON in Vathorst én op het kerkplein in Hooglanderveen. Je loopt in een feestelijke tocht met je lampion naar de St. Josephkerk. Daar is om 18.30 uur een korte en vrolijke SintMaartenviering. In de warme kerk zingen we samen SintMaartenliedjes, je hoort het verhaal van ridder Maarten en er wordt een inzameling van houdbare lekkernijen voor VoedselFocus Amersfoort gehouden. Waarom? Dat hoor je tijdens de viering!
Neem voor VoedselFocus verpakt snoep, koek, klein speelgoed, kindertijdschriften mee. Daar kunnen veel kinderen die de Voedselbank nodig hebben blij van worden! En na de viering kun je dan natuurlijk met je lampion langs de deuren waar een kaarsje brandt! Wie weet wat de mensen van Vathorst en Hooglanderveen in ruil voor je liedje klaar hebben liggen.