Sint Maarten

Viering met inzameling Voedselbank
Deel deze activiteit

Het is bijna zover: Sint Maarten. Want 11 november is de dag dat jouw lichtje branden mag! En dat vieren we (hopelijk) met een lampionoptocht en een korte viering in de St. Josephkerk. En daarna ga je natuurlijk met je mooiste lampion en de leukste liedjes langs de deuren.

De SintMaartenviering in de St. Josephkerk begint vrijdag 11 november om 18.30 uur. We zingen samen Sint Maartenliedjes, luisteren én kijken naar zijn verhaal en zamelen houdbare lekkernijen en klein speelgoed in voor de Voedselbank. Want, Sint Maarten gaat om delen en dat doen we graag met de gezinnen die het minder hebben. Neem dus een tas verpakte, houdbare lekkernijen mee, dan zorgt de kerk dat het bij de Voedselbank terecht komt.
Help je mee?
We zijn op zoek naar enkele ouders die de lampionoptocht willen begeleiden voor de viering. Heb je tijd om een half uurtje mee te wandelen, laat het weten via lokaalteam@stjoseph-olva.nl. Als er hulp is starten we om 18.00 uur bij ICOON Vathorst én op het kerkplein in Hooglanderveen. Daarna trek je in een vrolijke stoet naar de viering. Heel veel dank!

Beleiding:

Aantal deelnemers:

Kosten: