Reünie Sint Martinuskoor

Jubileum Sint Martinuskoor 100 jaar
Deel deze activiteit

Het Sint Martinuskoor uit Hoogland viert dit jaar zijn 100- jarig bestaan en organiseert dit jaar daarom een aantal activiteiten. Op 7 april a.s. houden we een reünie voor leden en oud- leden.

Dit jaar bestaat het Martinuskoor 100 jaar en om dat te vieren organiseert het Sint Martinuskoor het jaar door een aantal activiteiten. En nu houden we wegens ons jubileum op 7 april a.s. een reünie en richten we een tentoonstelling in over de historie van het Sint Martinuskoor.

Reünie
Bent u lid geweest van het Sint Martinuskoor, dan krijgt u binnenkort persoonlijk een uitnodiging voor de reünie. Het betreft alle mannen die ooit lid waren van het Sint Martinuskoor en alle vrouwen die lid waren, nadat het meisjeskoor Cantabilé in 1975 gefuseerd is met het Sint Martinuskoor. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk reünisten te bereiken, maar het kan zijn dat u geen uitnodiging hebt ontvangen. Dan kunt u contact opnemen met Anita Koller tel. 033 – 4805585 of Bea van de Hoef: beahoef@hotmail.com

Op 7 april openen we de zondag met een viering om 9.30 uur in de Sint Martinuskerk, waarin ook reünisten uitgenodigd worden om mee te zingen. Daarna zijn we bij elkaar in de pastorie, waarbij we zeker ook de tentoonstelling zullen bekijken.