Reis naar Armenië

Informatiemiddag
Deel deze activiteit

In de tweede week van september organiseren wij vanuit de parochie Onze Lieve vrouw van Amersfoort een boeiende reis naar het oudste christelijke land van de wereld: Armenië. Voor wie interesse heeft in deze reis bieden wij een extra informatiemiddag aan.

Armenië is een fascinerend land. Vanaf het jaar 301, nog vóór Constatijn, werd het christendom de staatsgodsdienst, en heeft het in de eeuwen door ook behouden.

De sporen van het eeuwenoude christendom zijn nog overal aanwezig in kloosters en kerken, in kunst en cultuur. Specifieke elementen zoals natuurlijk de berg Ararat, de Khatchkars, de kunst en muziek, het eigen alfabet en de indrukwekkende natuur maken Armenië tot een bijzonder land. De bevolking is uitermate gastvrij en veerkrachtig, en op de reis schuiven we diverse keren bij hen voor een heerlijke lunch.
De reis naar Armenië is van 7 t/m 16 september 2020. Het programma is samengesteld in overleg met reisorganisatie Drietour, die ook zorg draagt voor de uitvoering van de reis. De reisleiding is in handen van Edith Vos en Josephine van Pampus.

Kosten van de reis: € 1465,- bij 25 deelnemers.
Geïnteresseerd?
Dinsdagmiddag 25 februari van 16.00 – 17.15 uur organiseren we nog een extra informatiemiddag over deze reis. Op deze middag vertellen we kort over het programma, geven praktische informatie en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Wie weet is deze reis iets voor u of jou!
Begeleiding: Josephine van Pampus en Edith Vos
Kosten: geen