PAX Inspiratiedag voor de Vredesweek

Kom je ook?
Deel deze activiteit

De Amerikaanse president Trump kondigt de noodtoestand af voor het bouwen van een grensmuur. Europa sluit steeds meer de buitengrenzen voor vluchtelingen.

Juist nu kiest vredesorganisatie PAX als thema van de Vredesweek 2019: ‘Vrede Verbindt Over Grenzen’. Want aan de andere kant van de grens wacht vaak een wereld aan ontmoetingen en mogelijkheden.

Wil jij tijdens de Vredesweek 2019 ook aan de slag voor vrede? Kom dan op 9 maart naar de PAX Inspiratiedag in het pand van het Apostolisch Genootschap aan de Meridiaan 39 in Amersfoort. Hier krijg je ideeën wat je met het thema kunt doen. Er zijn interessant sprekers, workshops en een gratis lunch. Je ontmoet er andere mensen die net zo bevlogen zijn.

Sprekers
Vanuit PAX spreken vredeswerkers met jarenlange ervaring in conflictgebieden wereldwijd. Zij laten hun licht schijnen over het thema. Ook zijn er boeiende sprekers als econoom George Gelauff over sociale betrokkenheid. Voor meer informatie over de Inspiratiedag en om je aan te melden kijk je op www.vredesweek.nl.

Kosten: gratis

Aantal deelnemers: 50