Passion 4U

Deel deze activiteit

Voor de zevende keer op rij is er in de goede week voor Pasen (op dinsdagavond 16 april) weer een uitvoering van Passion 4U.

Het meeslepende lijdensverhaal wordt verteld met woorden van nu en visueel ondersteund met moderne beelden die op een groot scherm worden getoond. Aangevuld met de uitvoering van bekende pop- en musicalnummers wordt een eigentijds beeld gepresenteerd van de lijdensweg van Jezus.

Muziek en beelden geven het verhaal meer diepte en slaan een brug tussen het lijdensverhaal van toen en onze huidige tijd. De muzikale vormgeving is in handen van Ron Adelaar (dirigent/pianist). Aan de uitvoering werken mee; Marianne van Calcar, Marcela Rocha en Michiel van der Ploeg (solozang) en Koor 4U van de Sint Ansfriduskerk. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Passion 4U band bestaande uit piano, synthesizer, slag- en basgitaar en slagwerk. 

Uitvoering van Passion 4U is op dinsdagavond 16 april 2019 in de Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28 in Amersfoort.  De aanvangstijd is 20.30 uur en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage aan de dekking van de kosten wordt op prijs gesteld. 
Voor meer informatie; www.sintansfridus.nl/passion4U