Passion 4U

Een moderne vertelling van het passieverhaal omlijst met beeld en muziek.
Deel deze activiteit

In de Goede week voor Pasen, op dinsdagavond 4 april, is er weer een uitvoering van Passion 4U in de Ansfriduskerk. De Passion 4U is een moderne vertelling van het passieverhaal omlijst met beeld en muziek.

Passion 4U vertelt het meeslepende passieverhaal afgewisseld met uitvoeringen van bekende popsongs en muziek uit musicals. Zo wordt een eigentijds beeld gegeven van de lijdensweg van Jezus. Met woorden en muziek van nu, voorzien van prachtige beelden ge- projecteerd op een groot scherm. De Ansfriduskerk wordt binnen kleurrijk en sfeervol verlicht.
Het programma is geïnspireerd op de succesvolle TV uitvoeringen van ‘The Passion’.
De tekst van het passieverhaal is geschreven door Bertie Franke; verteller is Petra van Breukelen-Jansson.
De muzikale vormgeving is in handen van Ron Adelaar (dirigent/ pianist). Aan de uitvoering werken mee: Marcela Rocha en Michiel van der Ploeg (solozang) en Koor 4U van de Sint Ansfriduskerk.
Uitvoering van Passion 4U is op dinsdagavond 4 april 2023 in de Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28 in Amersfoort. De aanvangstijd is 20.30u en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom. Voor meer informatie: www.sintansfridus.nl/passion4U

Begeleiding: Ron Adelaar dirigent/pianist

Aantal deelnemers: 34

Kosten: De toegang is gratis