Muziek & Ontmoeting

concert
Deel deze activiteit

Muziek en Ontmoeting: vleugelrecital met Victoria Shamaeva
In verband met coronamaatregelen kunt u het concert alleen bezoeken als u zich van te voren aanmeldt. Gezien deze maatregelen kunnen maximaal 100 mensen het concert bijwonen. Aanmelden per e-mail is mogelijk vanaf 1 september via publiciteit@fonteinkerk-amersfoort.nl ovv van uw naam, het aantal personen en uw telefoonnummer.

Gelukkig kan het weer, een concert in de Fonteinkerk. Daarom starten we ook weer met Muziek&Ontmoeting. En wel op 13 september aanstaande. U gaat dan genieten van een vleugelrecital door pianiste Victoria Shamaeva. Zij is geboren in Charkov, Oekraïne, en heeft haar hele kindertijd piano- en vioolles gehad. Zij is cum laude afgestudeerd in viool en piano aan de Gnessin Staatsacademie voor Muziek in Moskou als leerlinge van Olga Vilkomirskaya (leerlinge van violist David Oistrach) en Galina Melichova (leerlinge van pianist Heinrich Neuhaus). Aan het Brussels Conservatorium heeft zij haar master afgerond. Haar hele leven is zij al actief met het geven van concerten als violiste en pianiste.
Het belooft een divers programma te worden dat bestaat uit een mix van interessante pianocomposities op beroemde thema’s van onder andere Charlie Chaplin, Ennio Morricone, Raimonds Pauls en Nino Rota. Daarnaast komt ook het neoclassicisme van J.S. Bach aan bod.
In verband met coronamaatregelen kunt u de voorstelling alleen bezoeken als u zich van te voren aanmeldt. Gezien deze maatregelen kunnen maximaal 100 mensen het concert bijwonen. Aanmelden per e-mail is mogelijk vanaf 1 september via knop aanmelden (hieronder) o.v.v. van uw naam, het aantal personen en uw telefoonnummer. U krijgt bij de aanmelding nadere gegevens over de coronamaatregelen die gehanteerd worden in de Fonteinkerk.

Beleiding: Gert-Jan Geerse

Aantal deelnemers: maximaal 100

Kosten: vrijwillige bijdrage