Meditatief schilderen

Thema Bloei
Deel deze activiteit

Schilderen met elkaar. Fijn aan de gang met water, papier en verf. De materialen hun werk laten doen. Je laten verrassen. Je werk mee naar huis nemen om er nog eens bij stil te staan. Is dat iets voor u/jou?

Op vrijdagmiddag 24 juni ben je welkom van 14.00 – 16.30 uur in de tuinzaal van de pastorie waar alles klaarstaat voor een fijne creatieve middag.

Aan de hand van inspirerende opstarters kom je aan het schilderen rond het thema ‘Bloei’, in een meditatieve sfeer. Natuurlijk is er een gezellige pauze. Of je nu vaker schildert of het gewoon eens wilt proberen, je bent van harte welkom. Alle materialen worden door Marjet meegebracht.
Begeleiding: Marjet de Jong, theologe, parochiaan in Amersfoort en vrijwilliger o.a. als redactielid van Mirakel (Keitje, rubriek Thuis, interviews). Werkt mee aan Mariadag, lichtjestocht en straatpastoraat. Ontwikkelde als uitgever bij KBS en Adveniat o.m. materialen voor spiritualiteit, kind & geloof, Geloventhuis.nl en Kinderwoorddienst.nl. Schrijft en illustreert als freelancer, vindt het heerlijk om met anderen creatief bezig te zijn!
Bij voldoende belangstelling ook op 8 juli en 12 augustus.

Beleiding: Marjet de Jong

Aantal deelnemers: 12

Kosten: €7