Lieddag ‘De weg die je goeddoet’

Andries Govaart
Deel deze activiteit

Op 14 oktober wordt in Het Brandpunt weer een lieddag gehouden: ‘De weg die je goeddoet’, met liturgische liederen van Andries Govaart. Veel van zijn liederen zijn opgenomen in protestantse en katholieke liedbundels. Onlangs verscheen zijn bundel ‘De weg die je goeddoet’
We gaan een dag lekker zingen met elkaar, o.a. liederen als ‘Dat je de weg mag gaan die je goeddoet’ en ‘Zing voor Gods licht’.

MuCoBra – Muziek Commissie Brandpunt – nodigt iedereen die van zingen houdt van harte uit! We gaan bekende en minder bekende liederen zingen, je hoeft geen lid te zijn van een koor en ook geen bepaald niveau te hebben. Gewoon een dag lekker meerstemmig zingen met elkaar, onder leiding van dirigent Kees van Mechelen en begeleid door Dick van der Niet op vleugel en Anja van den Bedem op fluit.

Waar en wanneer
Op zaterdag 14 oktober 2023 van 10.30 tot 16.00 uur, in de kerkzaal van de Oecumenisch Centrum Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101 in Amersfoort. De zaal is open vanaf 10.00 uur. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Lunch zelf meebrengen; voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden en kosten
Tickets voor deze lieddag zijn €15.00 (Vrienden van Het Brandpunt betalen €10) en te koop via deze link: https://mucobra.weticket.com of via https://hetbrandpunt.net/lieddag/
U krijgt de tickets dan per mail toegestuurd, naast ontvangt u een week van tevoren een pfd met de muziek. Heeft u nog vragen, mail dan naar mucobra@hetbrandpunt.net .

Hoe word ik Vriend van Het Brandpunt
Met het opgeven van uw naam en emailadres kunt u zich via het vrienden@hetbrandpunt.net aanmelden als Vriend van Het Brandpunt. Met uw donatie vanaf € 20 maakt u het mede mogelijk dat Het Brandpunt haar plek als oecumenisch centrum kan blijven innemen in Amersfoort. Uw bijdrage kunt u overmaken op NL34RABO0123051800 t.n.v. PG Hoogland/Amersfoort-N Het Brandpunt. Als onderdeel van de geloofsgemeenschap Het Brandpunt is uw bijdrage fiscaal aftrekbaar. (ANBI 241.37.632).

Begeleiding: MuCoBra

Aantal deelnemers:

Kosten: €15 (Vrienden van Het Brandpunt betalen € 10)