Lezing Weer of geen Weer met weerman Arie Verrips

Een spreekbeurt van regionale bekende weerman
Deel deze activiteit

De klimaatverandering. Hoe vaak hebben we het niet over ons huidige weer en wat dit allemaal doet in onze wereld. We hebben daarom weerman Arie Verrips uitgenodigd.
Op donderdagavond 24 februari a.s. komt hij in de pastorie spreekbeurt geven over klimaatverandering. Maar ook gaat hij de relatie leggen tot de schepping en de aarde. Wordt het het einde van de mensheid?

In het verleden hadden we de zondvloed, die geweest is, maar vermoedelijk op een andere manier dan in de bijbel staat, althans blijkt uit onderzoeken. Krijgen we weer een zondvloed? Hoe hoog kan het zeewater stijgen en hoe warm zou de aarde kunnen worden? Gevolgen voor o.a. economie en voedselvoorziening, milieurampen, klimaatvluchtelingen, (moeten wij maar Duits gaan leren?). Is het de wil van God, straf? De mens gaat verkeerd met de aarde om; ook in het verleden zijn er grote rampen geweest.

Het belooft een zeer interessante spreekbeurt te worden en het begint om 20:00 uur. We doen vooraf een coronacheck. De toegang is gratis en na afloop vragen we u om een vrijwillige bijdrage. Tot slot hopen we dat de spreekbeurt met Weerman Arie Verrips door kunnen laten gaan. Hou daarom de site: https://katholiekamersfoort.nl/martinus/ goed in de gaten.

Beleiding: n.v.t.

Aantal deelnemers: 40

Kosten: Vrijwillige bijdrage