Kindje Wiegen

Het kerstverhaal verteld en gespeeld met kinderen
Deel deze activiteit

Op 25 december, eerste Kerstdag, is er om 14.00 uur in de Sint Franciscus Xaveriuskerk op ’t Zand 29, speciaal voor peuters en kleuters met hun (groot)ouders, weer Kindje Wiegen.

Het kerstverhaal wordt verteld en gespeeld met alle aanwezige kinderen. Tussendoor worden bekende liederen gezongen. De kinderen kunnen verkleed komen als herder, engel of schaap. Maar er zullen ook verkleedkleren klaarliggen voor de kinderen die dat willen.
Let op: de aanvangstijd is veranderd ten opzichte van vorige jaren! Oudere broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom.

Als geloofsgemeenschap houden wij ons aan de RIVM Corona richtlijnen en verzoeken wij u hetzelfde te doen. De (groot)ouders vragen wij in de kerk plaats te nemen met 1.5 meter ruimte tussen de verschillende huishoudens; de kinderen worden uitgenodigd in de kring op het liturgisch centrum. Na afloop is er dit jaar geen gelegenheid om samen iets te drinken.

We focussen graag op wat we wél kunnen organiseren in deze Kersttijd en nodigen u daarom van harte uit op 25 december. Vanaf 13.30 uur is de kerk open.

Beleiding:

Aantal deelnemers:

Kosten: geen