Kinderkerk Kruispunt Vathorst

Met Kindertheater Eer en Nan
Deel deze activiteit

Er is weer een leuke voorstelling in de Kinderkerk! Kindertheater Eer en Nan spelen ‘Op reis VOORUIT!’ De kinderen worden meegenomen op reis. Op een humoristische en hilarische manier gaan ze op ontdekkingstocht met de vragen: 'wat is nu écht belangrijk in het leven?' en 'waar vul je je hart mee?'. Zo zoeken we samen naar het mooie leven zoals God het bedoeld heeft.

De kinderkerk vindt plaats op zondagmiddag 16 februari om 16.00 uur, bij Kruispunt Vathorst, Terschellingkade 22. Het programma duurt ongeveer 45 minuten en de toegang is gratis.
Kruispunt Kerk in Vathorst

Kruispunt Vathorst is een christelijke gemeente, waar de blijde boodschap van Jezus Christus uit de Bijbel, als Woord van God, centraal staat. Op zondag komen we samen in ons nieuwe pand aan de Terschellingkade 22 en doordeweeks in kleine groepen thuis. Ook zijn er het hele jaar veel activiteiten voor jong en oud. Onze gemeente is ontstaan uit een uniek samenwerkingsverband tussen de Protestantse Kerk in Nederland, de Christelijke Gereformeerde Kerken en de Nederlands Gereformeerde Kerken.
Meer informatie: www.kinderkerkvathorst.nl