Kerstvossenjacht Amersfoort Noord

speuren naar kerstfiguren
Deel deze activiteit

In Amersfoort Noord is een kerstvossenjacht op posters. Tussen 18 en 31 december hangen bij 70 huizen in 7 wijken van Amersfoort Noord posters voor de ramen met een kerstfiguur. Zoek ze op! Om je een beetje te helpen geven we je wel een lijstje met straten waar je moet zoeken maar geen huisnummers. En je krijgt ook een bingo kaart van de Kerstvossenjacht om af te strepen.

Hoe werkt het?
In Zielhorst, Kattenbroek, Nieuwland en Vathorst zijn 7 routes uitgezet. Op de website van Het Brandpunt www.hetbrandpunt.net/kerstvossenjacht kan je vanaf 18 december alle routes vinden met de straatnamen – zonder huisnummers. Kies een route uit die je wilt lopen en print die route af.
Print ook de bijbehorende Bingo Kerstvossenjachtkaart uit. Op die kleurplaat zie je 10 figuren, en die moet je allemaal zoeken. Tip: kijk ook omhoog want sommige posters hangen op de eerste verdieping. Heb je een poster gevonden? Zoek dan op je bingokaart de bijpassende afbeelding en streep ze een voor een af. De bingokaart kun je voor- of achteraf inkleuren.
Op sommige posters staat een QR-code. Deze code kun je scannen, je krijgt dan een stukje uit de Kerstfilm van Het Brandpunt te zien. Thuis kan je vanaf zondag 25 december 12.00 uur de hele kerstfilm gaan kijken die opgenomen is in Het Brandpunt.
De posters zijn vanaf 18 december te vinden in de wijken en hangen tot en met 2e kerstdag.
De routes duren ongeveer 45-60 minuten. Je kunt 1 route nemen, maar je kunt ze natuurlijk ook alle 7 lopen of fietsen.
Overige spelregels:
Houd je aan de Corona-maatregelen en de verkeersregels.
Je hoeft niet aan te bellen bij de mensen waar een poster hangt. Veroorzaak daar ook geen overlast.

Beleiding: Josephine van Pampus

Aantal deelnemers: onbeperkt

Kosten: geen