Kerk en kunst

expositie en workshop
Deel deze activiteit

Op dinsdagavond en woensdagavond 21 en 22 juli biedt de kerk een kleine kunstexpositie van schilderijen van Joke Vrij. Daarna is er een workshop (max. 8 deelnemers, opgave verplicht)

De kerk mag weer wat meer bezocht worden en dat biedt mogelijkheden om ook eens op een ander moment en met een frisse insteek onze Inham-kerk te bezoeken.

Joke heeft in 2009 de kunstacademie afgerond en in 2014 de docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving. Tussen 18.30 uur en 19.30 uur gaan de kerkdeuren open en kunt u via de voordeur onder de toren de routing door de expositie volgen.
Benieuwd wat er gebeurt als je langer dan een have minuut naar een kunstwerk kijkt? Om 19.30 uur start een Art Based Learning-workshop, geleid door Joke. De workshop duurt 2 uur ( inclusief 2 korte pauzes) en biedt plek aan 6 – 8 mensen. Art Based Learning biedt de mogelijkheid om via kunst op persoonlijke, diepere geloofs-/levensvragen te komen. De workshop is gratis! Deelnemers kunnen zich tot en met 17 juli opgeven bij Joke Vrij (jokevrij@xs4ll.nl). Geef bij aanmelding aan welke avond u niet kan, indien van toepassing. WELKOM!
Joke Vrij

Beleiding:

Aantal deelnemers: max 8 voor workshop

Kosten: geen