Jongerenviering in de Koperhorst

Actief zijn met het geloof door samen werken en inspiratie delen
Deel deze activiteit

Op vrijdagavond 20 september gaat een nieuw soort jongerenviering van start. Daarin verbinden we ‘vieren’ met ‘doen’. Een viering van een klein uurtje (denk aan Taizé, meditatie, verstilling) combineren we met een activiteit op locatie van een uur. Dit zijn activiteiten waar mensen helpende handen ècht kunnen gebruiken; waar we het verschil kunnen maken.

Wat gaan we de twintigste doen? We gaan naar de Koperhorst. In dit verzorgingshuis voor ouderen maken we ons een uur lang dienstbaar. We doen wat nodig is. Dat kan in de keuken, bij het rondbrengen van koffie en thee of in de schoonmaak zijn. Aansluitend aan dit actieve uur krijgen we een ruimte in de Koperhorst die we inrichten voor een korte viering. 

Deze viering bereiden slechts op enkele punten voor. Er is een keyboard, wie wil mag andere muziekinstrumenten meenemen en er zijn enkele liedteksten van Taizé. Ook zijn er een paar zangers die goed kunnen zingen. In de viering zijn zowel jongeren als bewoners en medewerkers van de Koperhorst welkom. Het is de verbinding die telt. Samen zingenwe, delen we desgewenst iets persoonlijks, samen zijn we stil. En daarna gaan we de Amersfoortse avond weer in.

De jongerenvieringen zijn speciaal bedoeld voor jongeren van 12-25 jaar. Ouder, of jonger en ook geïnteresseerd? Dat horen we graag! Mail in dat geval met de begeleiding.
Begeleiding: vrijwilligers en pastor Geurt Roffel
Kosten: geen