Houd afstand, raak me aan.

In het kader van ‘onder de vijgenboom’ – zin in de ouderdom worden twee gespreksochtenden aangeboden onder het motto ‘houd afstand, raak me aan’.
Deel deze activiteit

In het kader van ‘onder de vijgenboom’ – zin in de ouderdom worden twee gespreksochtenden aangeboden onder het motto ‘houd afstand, raak me aan’. De wereld staat op z’n kop. De coronacrisis raakt iedereen en zet ons op afstand van elkaar. Een aanrakingsverbod, wat doet dat mt ons? Hoe moeten we ons verhouden tot elkaar? Wat betekent dit ‘nieuwe normaal’ voor ons welbevinden? Hoe ervaren wij deze

In het kader van ‘onder de vijgenboom’ – zin in de ouderdom worden twee gespreksochtenden aangeboden onder het motto ‘houd afstand, raak me aan’. De wereld staat op z’n kop. De coronacrisis raakt iedereen en zet ons op afstand van elkaar. Een aanrakingsverbod, wat doet dat mt ons? Hoe moeten we ons verhouden tot elkaar? Wat betekent dit ‘nieuwe normaal’ voor ons welbevinden? Hoe ervaren wij deze tijden bij het ouder worden? Allemaal vragen die het waard om te delen en te bespreken. We laten ons verrijken door poëzie en fotografie en lezen passages uit de boeken van Paul Verhaeghe, ‘Houd afstand, raak me aan’ en Ad van Nieuwpoort, ‘Leven zonder oplossing’. Gespreksleiders: Jan van Baardwijk en Rene Rosmolen.

Beleiding: Jan van Baardwijk en Rene Rosmolen

Aantal deelnemers: 15

Kosten: 20