Uitgesteld – Hoogland goes Blackgospel.. Hoogland goes wild

Vanwege Corona maatregelen is deze activiteit uitgesteld
Deel deze activiteit

Stichting Vrienden van de Martinus organiseert samen met Black Gospel Experience op 21 maart om 20:00 uur een Black Gospel concert in de Sint Martinuskerk in Hoogland. Hiervoor wilden ze een gelegenheidskoor vormen onder leiding van een professionele gospel dirigent en begeleid door een band en 3 bekende solisten. 

BlackGospel Experience heeft een krachtige muzikale frontline. Topvocalisten Joany Muskiet, Urmie Enting zingen samen met het Hoogland goes Blackgospel koor, bestaande uit projectkoorzangers uit Amersfoort Noord, de sterren van de hemel. DJ André Accord maakt de show compleet met zijn MC-skills, beats en looping. Muzikanten van de bovenste beste plank zorgen voor de instrumentale begeleiding en dirigent Clifton Grep is de draaiende motor achter BlackGospel Experience.

Historie: BlackGospel Experience (BGE) zet zich in voor enerverende, swingende blackgospel ervaringen in Nederland en met het BlackGospel Experience Choir genieten koorzangers van het uitoefenen van ‘black american gospel’ koorzang, met veel optreed-mogelijkheden en concerten, professionele artiesten, talentontwikkeling en zangeducatie.

“Met dit blackgospel koor gaan we velen inspireren en bemoedigen, zowel het luisterend publiek als de optredende koorzangers zelf. Genieten! En daarnaast investeren we graag in de ontwikkeling van onze koorzangers”
Clifton Grep| dirigent, artistiek leider

In amper twee weken tijd hebben zich meer dan 100 mensen uit Amersfoort Noord opgegeven voor deelname aan het projectkoor Hoogland goes Blackgospel. De snelheid waarmee dit gebeurd is heeft onze verwachtingen ver overtroffen. Inmiddels is het dan ook niet meer mogelijk om je aan te melden voor het koor.

Het belooft een unieke en energie gevende experience te worden. Er is veel belangstelling en er zijn slechts 600 kaarten beschikbaar voor dit eenmalige evenement. Kaarten kosten 15,- en zijn vanaf 01 februari te koop bij Albert Heijn, Kraailandhof in Hoogland.Informatie is te vinden op de volgende sites.

Katholiek Amersfoort

Kosten: 15,-