Filmkring ‘Goed Bekeken’

Deel deze activiteit

Wie graag een goede film kijkt en het leuk vindt om daar met anderen over door te praten kan terecht bij filmkring “Goed Bekeken”.

Bij de filmkring staat film als kunstvorm centraal. Samen zoeken we naar de betekenis ervan. Het nagesprek speelt daarin een belangrijke rol en wordt geleid door een ervaren filmdocent.
Een goede film is voor ons een film met meerwaarde. Een film die niet alleen vermaakt, maar die ook iets te zeggen heeft, in het bijzonder over Gods aanwezigheid in het leven van mensen. Dat hoeft overigens niet een uitgesproken christelijke film te zijn.
De filmavonden worden gehouden in huiselijke kring. Gemiddeld zijn er zo’n 20 bezoekers. De sfeer is gastvrij en ongedwongen, u zult zich er snel thuis voelen.
Mocht u mee willen doen met de filmkring dan kunt u zich hieronder aanmelden. U ontvangt dan van de contactpersoon de uitnodigingen voor de filmavonden. U kunt per film beslissen of u meedoet. Mocht u eerst meer willen weten over de filmkring dan kan dat uiteraard ook. Kies dan voor de knop 'Meer Informatie'.

Begeleiding
Bernard Bussemaker, filmmaker en filmdocent

Contactpersoon

Douwe Jan Broersma

Aantal deelnemers
Max. 35

Kosten
5 euro per seizoen