Dauwtrappen met Hemelvaart – gecanceld

Wandelen, fietsen en vieren voor vroege vogels
Deel deze activiteit

Dauwtrappen is voor vroege vogels; de wereld is nog stil en vol verwondering. Ga je mee fietsen, wandelen en speuren in en rondom Amersfoort? Uiteindelijk kom je terecht bij de St Martinuskerk voor een ontbijt en een verrassing van pastor Mauricio. Rond 9.15 sluiten we af met een korte viering in de tuin bij de vijver.

Dauwtrappen hoort bij Hemelvaart. De stille verwondering past naadloos bij een dag als deze.
We verzamelen om 07.00 uur bij Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101. Dan kan je kiezen: of fietsen, of struinen door de wijk en het Schothorserpark. De duur van wandeling of fietstocht is circa 1.15 uur. Wat je ook kiest: je hebt een speurneus nodig.
De organisatie is in handen van de gezamenlijke kerken van Amersfoort Noord en Soesterkwartier, maar iedereen uit andere kerken in Amersfoort kan meedoen!

Wanneer iedereen zelf wat brood meeneemt, dan leggen we dat op grote schalen om samen te delen. De Martinuskerk zorgt voor koffie, thee en sinaasappelsap.

Voor de organisatie en het ontbijt willen we wel graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Graag vermelden of je wilt fietsen of wandelen.

Beleiding: Josephine van Pampus, Anna Walsma

Aantal deelnemers: onbeperkt

Kosten: Vrijwillige bijdrage voor het ontbijt